SÅLD 2018-10-27!

Säljes - Mazda 6 MPS 260 hk AWD -06

Klicka på bilderna för att visa större:

Turboladdad, fyrhjulsdriven, välutrustad, bekväm, sportig. Mazda 6 MPS är en riktigt kul bil som funkar lika bra till stormarknaden och dagiset som på kurviga småvägar, högfartspass på Autobahn eller för att busa med på lite halare underlag.

MPS (kallas Mazda Speed i USA) står för Mazda Performance Series och innebär en turbomatad 2,3-liters fyra med laddluftkylare och direktinsprutning som levererar 260 hk och 380 Nm i vrid via en 6-växlad manuell låda till både fram och bakhjul via 4WD.

Samtidigt är det en rymlig fyrdörrars bil med rejält baksäte, skinninredning och all önskvärd utrustning som stereo med cd-växlare, Bose-högtalare, elhissar fram och bak, elspeglar, farthållare, fjärrstyrt c-lås, färddator, xenonlampor, multifunktionsratt och skålade MPS-stolar fram.

Medföljer: dubbfria vinterdäck på aluminiumfälgar
Negativt: A/C:n läcker. Det finns dörrislag, stenskott och några mindre rostangrepp som åtgärdats, men bättrats med fel nyans.
Positivt: Oskruvad och otrimmad bil som bjuder på oväntat bra väghållning och fartresurser
Årsmodell: 2006
Reg nr: AWG151
Mil: 15 200
Pris: 50 000 kr

Inga byten, inga krediter. Detta är lägsta priset och det gäller alla. Får jag inte det behåller jag bilen och kör med den själv.