Till salu: Extrautrustad Zero SR/S ZF14.4 Premium i nyskick

Tre demokörda Zero-hojar till salu. Två ska bort...

När vi slutade som Zero-återförsäljare var avsikten att behålla en Zero och detta var favoriten – vår fullutrustade SR/S ZF 14.4 Premium med chargetank, centralstöd, värmehandtag, komplett väskkit med pakethållare, toppbox och sidoväskor som ännu så länge ligger orörda i kartong.

Utifrån mina erfarenheter och önskemål har SR/S:en även fått tre olika alternativa vindrutor – en lägre än original (enligt bilden ovan), en original och en extra stor touring-ruta. De två sistnämnda är helt nya och väntar fortfarande inplastade på svalare väder. Förutom detta har även bakänden rensats med uppflyttad nummerplåt och tankskydd monterats för bättre grepp.

Premium-version innebär att att den är utrustad med dubbla 3 kW-laddare så med en extra 6 kW chargetank installerad är den totala laddkapaciteten nu 12 kW vilket innebär att det går att ladda fullt på cirka en timme. Har du ett trefasuttag hemma kan du ladda snabbt även där via den laddadapterkabel med justerbar effekt värd 6 490 kr som också följer med. Det medföljer även en extra förhöjd sadel värd 2 140 kr och en extra drivrem att ha i reserv, värd 2 695 kr.

Ägare till denna hoj är importören och före detta Zero-återförsäljaren Frejfaxe AB. Därmed är även momsen avdragbar för företag.
Eventuell finansiering kan ordnas via Mickes Motor i Växjö.

Reg nr: LGT82E
Årsmodell: 2021
Mil: < 400
Batterigaranti till: 2027-08-01
MC-garanti till: 2024-08-01
Utrustning som ingår: allt som nämns ovan
Nypris utan extra utrustning: 269 900 kr
Nypris inklusive all utrustning: 330 000 kr
Begärt pris: 259 900 kr inklusive all utrustning
Alla priser inklusive moms.

PS, för dig som undrar vad den kostar att försäkra – vi betalar för närvarande 2 446 kr/år för helförsäkring.

Anledningen till att vi nu beslutat sälja denna sköna elmotorcykel är dels att vi kommit över en annan Zero som vi kommer att göra i ordning och använda, dels att vi kanske har möjlighet att börja med ett nytt märke. Därav är inbyten dessvärre inte så intressant.

Intresserad? Kontakta Frejfaxe AB/Petter Hammarbäck på mail: zero@frejfaxe.se eller telefon 070 675 21 57.